Türkiye Rafting Şampiyonası’nda İkinci Gün Heyecanı

Türkiye Rafting Şampiyonası İkinci Gününde Unutulmaz Anlar Yaşandı

BAYBURT – Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Rafting Şampiyonası, Bayburt’ta gerçekleşen ikinci gün etkinlikleriyle renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Öğrencilerin yarıştığı etkinlik, hem zamanla hem de birbirleriyle mücadele etmeleriyle adrenalin dolu anlara ev sahipliği yaptı.

Bayburt, İstanbul, Tunceli, Muğla gibi 8 farklı üniversiteden katılan 71 öğrencinin mücadele ettiği şampiyonada, öğrenciler Çoruh Nehri’nin sularında rafting yaparak farklı bir deneyim yaşadılar. 39 erkek ve 32 kadın sporcunun yer aldığı ikinci gün yarışlarında, zorlu slalom parkurunda öğrencilerin mücadelesi nefes kesti. Havadan drone ile çekilen ve bot kamerasına yansıyan görüntülerde öğrenciler adeta ter dökerken, kupaya ulaşmak için kıyasıya çaba sarf ettiler.

Bayburt Üniversitesi öğrencisi Mahsun Ceylan, Bayburt’un müthiş rafting yarışlarına ev sahipliği yaptığını belirterek, bugünkü performanslarının kendileri adına mutluluk verici olduğunu ifade etti. Ceylan, rakiplerine centilmenlikle yaklaşarak başarılar diledi.

Tunceli Munzur Üniversitesi öğrencisi Nurettin Çetin, ilk kez böyle bir yarışmaya katıldığını belirterek, yarın yapılacak finalde derece alarak üniversitesine kupayla dönmeyi arzuladığını söyledi.

Öğretim görevlisi Doç. Dr. Yunus Emre Çingöz ise teknik kapı yarışlarının gerçekleştirildiği bugünkü parkurun dünkünden daha zor olduğunu belirtti. Çingöz, yarınki finalle birlikte şampiyonanın sona ereceğini dile getirdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖZNUR DEMİR – Yerel

Related Posts

Mardin’in tarihi ve doğal güzellikleri “Gezgin” belgeseliyle dünyaya tanıtılacak

Mardin’in tarihi ve doğal güzellikleri “Gezgin” belgeseliyle dünyaya tanıtılacak

YKS maratonu başladı: 2.5 milyon aday ter dökecek

YKS maratonu başladı: 2.5 milyon aday ter dökecek

ALES ne zaman yapılacak? ALES/2 sınav ve sonuç açıklama tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu!

ALES 2 sınavı ne zaman, sorusu adayların gündeminde yer alıyor. ÖSYM tarafından ALES sınavı akademik kariyer hedefleyen adayların katılımı ile gerçekleşecek. Sayısal Testi, adayların sayısal ve mantıksal akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik 50 sorudan; Sözel Testi, sözel akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik 50 sorudan oluşacak. Peki, ALES/2 sınavı ne zaman? İşte detaylar…

Gündönümü 2025 || En uzun gündüz ne zaman? Günler ne zaman kısalmaya başlar?

2025 yılında yaz gündönümü, kuzey yarımkürede en uzun gündüzün yaşandığı ve mevsimsel döngülerin önemli bir dönüm noktası olan tarihiyle merak uyandırıyor. Güneş ışınlarının Yengeç Dönencesi’ne dik geldiği bu özel an, Türkiye’de yaz mevsiminin resmi başlangıcı olarak kabul ediliyor. Peki, 2025 en uzun gün ne zaman? Günler ne zaman kısalmaya başlayacak?

Muharrem ayı ne zaman başlayacak? 2025 Aşure Günü ne zaman? İşte Diyanet Hicri Takvim: Muharrem Ayı başlangıcı

Kurban Bayramı’nın geride kalmasıyla birlikte gözler Muharrem Ayı ve Aşure Günü tarihine çevrildi. Bu bağlamda inananlar “Aşure Günü 2025 ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?” sorusunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki Aşure Günü Muharrem Ayı’nın 10. günü olarak kabul ediliyor. Miladi ve Hicri Takvim arasındaki zaman farkı nedeniyle Aşure Günü tarihi her yıl değişik tarihlere denk geliyor.  Peki, Aşure Günü ne zaman? 2025 yılı Muharrem Ayı ne zaman başlayacak? İşte merak edilip araştırılan Muharrem Ayı başlangıç tarihi…

Keklik kene yer mi? Kene vakalarının çoğalmasının ardından keklik popülasyonu tartışma konusu oldu!

Kene sayısı ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarının artmasıyla birlikte, kenelerle mücadele yöntemleri yeniden gündeme geldi. Bu bağlamda, kekliklerin kenelerle mücadeledeki rolü de sıkça tartışılan konular arasında yer alıyor. Kekliklerin kene yiyip yemediği ve kene popülasyonunu kontrol etmede ne kadar etkili olduğu konusunda farklı görüşler bulunuyor. Peki, keklik kene yer mi? İşte, o konuda detaylı bilgiler